Antena Meniu Search
x

Iohannis, despre întâlnirea secretă a șefilor din Poliție cu membrii clanului Duduianu: "Voi solicita să explice public despre ce a fost vorba" | Video

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă, în care a precizat că a cerut deja explicații ministrului Afacerilor Interne, pe tema întâlnirii de taină dintre șefii din Poliție și membrii clanului Duduianu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.08.2020, 19:13

Vezi și
  • Președintele a promis că vor fi oferite explicații publice
  • Șefi din Poliție s-au întâlnit în secret cu clanul Duduianu

Șeful statului a precizat că a și primit explicațiile cerute, însă nu este rolul său de a explica ce s-a întâmplat în acea noapte.

Iohannis a precizat că ministerul Afacerilor Interne va da explicații public, în legătură cu acest subiect.

"Am cerut explicații ministrului Afacerilor Interne cu mult timp înainte să se publice aceste lucruri. Am primit explicațiile respective, dar nu cred că este rolul meu să explic în detaliu ce s-a întâmplat acolo și consider că este nevoie de explicații clare, publice, din partea șefilor din ministerul Afacerilor Interne. Le voi solicita să vă explice public despre ce a fost vorba", a precizat Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Iohannis, despre întâlnirea secretă a șefilor din Poliție cu membrii clanului Duduianu: "Voi solicita să explice public despre ce a fost vorba" | Video