Antena Meniu Search
x

Iohannis, despre moțiunea de cenzură: "Nu poți să vii să dai jos Guvernul, ca să arăți alegătorilor că mai ești acolo" (Video)

Președintele Iohannis a susținut o conferință de presă, în care a precizat că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban i se pare neavenită.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.08.2020, 18:27

El a pus la îndoială și constituționalitatea moțiunii
Iohannis a făcut declarații despre moțiunea de cenzură - observator.tv
  • Klaus Iohannis a precizat că moțiunea este neavenită
  • El a pus la îndoială constituționalitatea moțiunii

"Dați-mi voie să vă spun că această moțiune de cenzură mi se pare neavenită. Din motive foare simple si clare. Daca tara este cuprinsă de o epidemie si suntem in criza economica, nu vii din opozitie sa depui motiune de cenzura. Asta arată că acest partid care a depus motiunea, PSD, nu este doar cinic, este si iresponsabil. Nu poti sa vii sa dai jos guvernul ca sa arati propriilor alegatori ca mai esti acolo. PSD cauta probabil solutii pentru baronii care se simt deconectati de la resursele publice. Pe langa asta, exista dubii cu privire la constitutionalitatea aceastui demers. Dupa parerea mea, aici avem o tema care trebuie clarificata. Ce se intampla dupa motiune vom discuta dupa ce se dezbate, discuta, voteaza aceasta motiune", a precizat Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Iohannis, despre moțiunea de cenzură: "Nu poți să vii să dai jos Guvernul, ca să arăți alegătorilor că mai ești acolo" (Video)