Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis le doreşte tuturor românilor un 'Crăciun fericit', oriunde s-ar afla (Video)

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat românilor un Crăciun fericit, oriunde s-ar afla!

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat românilor un Crăciun fericit şi i-a îndemnat la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijin, într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook a şefului de stat.

De Crăciun, gândul ne poartă către casă, indiferent cât de departe am fi, aşa începe mesajul transmis în Ajunul Crăciunului de către preşedintele Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru, subliniază şeful statului.

Vă doresc un Crăciun fericit, oriunde v-aţi afla, încheie mesajul video de pe Facebook preşedintele Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis le doreşte tuturor românilor un 'Crăciun fericit', oriunde s-ar afla (Video)