Antena Meniu Search
x

Preşedintele Iohannis a strâns gunoaie din Pădurea Cernica, alături de mai mulţi voluntari

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi la o acţiune de colectare de deşeuri, în Pădurea Cernica, iniţiată de organizaţia "Let's Do It România."

Klaus Iohannis a strâns gunoaie din Pădurea Cernica, alături de mai mulţi voluntari - Hepta

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi la o acţiune de colectare de deşeuri, în Pădurea Cernica, iniţiată de organizaţia "Let's Do It România." Şeful statului susţine astfel de iniţiative şi îndeamnă cât mai mulţi români să ia parte la acţiunile de volutariat. 

"Mă simt foarte bine. Am participat la o acţiune de strângere de gunoaie. Am strâns doi saci. Am găsit în foarte puţin timp suficiente gunoaie de strâns. Am participat la invitaţia Let s do România şi este un fel de înceut al campaniei care credem noi că va culmina pe 15 septembrie, Ziua Curăţeniei Mondiale. Vreau să îi felicit pe cei de la let s do România. Ei sunt la a şasea acţiune de acest gen şi au mobilizat peste un milion de voluntari. Avem o ţară extraordinar de frumoasă", a spus preşedintele Iohannis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Preşedintele Iohannis a strâns gunoaie din Pădurea Cernica, alături de mai mulţi voluntari