Antena Meniu Search
x

Liderii USL sustin ca nu iau in calcul suspendarea presedintelui Basescu in viitorul apropiat

Liderii USL sustin ca nu iau in calcul suspendarea presedintelui in viitorul apropiat. Iesirea presedintelui in care si-a luat adio de la PDL este vazut drept ''un moment comic'', tocmai de aceea nu merita luata in seama o astfel de actiune.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD nu va initia actiunea de suspendare din functie a lui Traian Basescu, aratand ca acesta a incalcat Constitutia de foarte multe ori, dar ca, potrivit deciziei Curtii Constitutionale, presedintele poate spune orice, oricand.

Intrebat daca PSD va initia actiunea de suspendare, Ponta a raspuns: "Nu". La insistensele jurnalistilor, Ponta a adaugat: "A fost oare clar raspunsul meu?".

El a aratat ca, potrivit unei decizii a CC, presedintele poate spune orice, oricand.

Intrebat daca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia prin prezenta si discursul sau la Conventia PDL, Ponta a precizat: "A zis Curtea ca dansul poate sa spuna orice, oricand".

"Eu ceea ce stiu e ca in Constitutie si pentru urmatorii presedinti, pentru domnul Antonescu, pentru ceilalti care vor fi presedinti, trebuie sa gasim o solutie ca lucrurile sa fie foarte clare si presedintele tarii sa ramana presedintele Romaniei, al tuturor romanilor, sa nu mai fie sef de partid", a spus Ponta.

Mai multe detalii, pe Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Liderii USL sustin ca nu iau in calcul suspendarea presedintelui Basescu in viitorul apropiat