Antena Meniu Search
x

Dragnea, vizitat în penitenciar de avocată: "Un bărbat minunat, puternic. A făcut mult bine, asta e problema" (Video)

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, şi-a vizitat clientul în puşcărie, prilej cu care au discutat mai multe detalii în legătură cu o strategie ulterioară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2019, 16:31

Dragnea, vizitat în penitenciar de avocată: Un bărbat minunat, puternic. A făcut mult bine, asta e problema (Video) Vezi și

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, şi-a vizitat clientul în puşcărie, prilej cu care au discutat mai multe detalii în legătură cu o strategie ulterioară.

Avocata a precizat la ieşirea din penitenciar că Liviu Dragnea stă singur în cameră şi are o stare de spirit ca a oricărei persoane într-o situaţie similară.

Liviu Dragnea, vizitat la Rahova de avocată: "Un bărbat minunat"

Liviu Dragnea a fost vizitat la Penitenciarul Rahova de avocata Flavia Teodosiu, care a făcut o scurtă declaraţie la ieşire.

"Dânsul nu are un mesaj direct pentru nimeni. Este un bărbat minunat, puternic, iar starea de spirit este a oricărui om care este într-o situaţie de genul ăsta. Nu are niciun coleg în cameră. Se consideră nevinovat. A făcut mult bine, asta e problema", a precizat avocata Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea a fost transportat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Dragnea, vizitat în penitenciar de avocată: "Un bărbat minunat, puternic. A făcut mult bine, asta e problema" (Video)