Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, după şedinţa de coaliţie de la Parlament: "O să fac o plângere. Câți au mai fost amenințați să spună ceva despre mine?"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, după ședința cu premierul Tudose, lansează noi atacuri la adresa conducerii DNA.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, după ședința cu premierul Tudose, lansează noi atacuri la adresa conducerii DNA.

„Aștept să văd reacții din partea parchetelor, din partea doamnei Ana Maria Pătru, care a spus că a fost amenințată să spună ceva despre mine. Mi se pare foarte grav. Eu o să fac o plângere, câți au mai fost amenințați și șantajați să spună ceva despre mine?" a conchis liderul social-democraţilor.

"Foarte multă lume se întreabă de ce se întâmplă aceste lucruri. Dacă nu se autosesizează nimeni, o să fac o plângere, nu știu acum împotriva cui”, a mai adăugat Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, după şedinţa de coaliţie de la Parlament: "O să fac o plângere. Câți au mai fost amenințați să spună ceva despre mine?"