Antena Meniu Search
x

Sorin Grindeanu a transmis un MESAJ pe Facebook, în urmă cu puţin timp: "Să nu vă fie frică..."

Premierul guvernului demisionar al României, Sorin Grindeanu, a revenit, în această dimineață, pe Facebook cu un mesaj de mulțumire către membrii și primarii social-democrați care l-au susținut. 

Premierul guvernului demisionar al României, Sorin Grindeanu, a revenit, în această dimineață, pe Facebook cu un mesaj de mulțumire către membrii și primarii social-democrați care l-au susținut. 

"Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!", a scris Grindeanu pe reţeaua de socializare.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, aseară, că nu îşi dă demisia şi că i s-a propus şefia mai multor instituţii ale statului, doar ca să îşi dea demisia. De asemenea, a precizat că va rămâne în PSD. Grindeanu a transmis multora din colegii CEx că îi pare rău că au trecut prin această experienţă neplăcută, cerându-şi scuze. El a început prin a le mulţumi românilor pentru sprijin şi primarilor şi membrilor de partid care i-au transmis mesaje de susţinere.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

Băsescu dezvăluie pe Facebook cine se află, de fapt, în spatele SCANDALULUI POLITIC din România. Sunt doi foşti PDL-işti!

LOVITURĂ pentru PSD! Mesajul transmis de preşedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

NUMĂR DRAMATIC de morţi, răniţi şi dispăruţi după INCENDIUL DEVASTATOR din Londra. Cum arată Grenfell Tower, după mai bine de 24 de ore de la declanşarea INFERNULUI

DIRECT DIN INFERN! O mamă a transmis LIVE, pe Facebook, IMAGINI TERIFIANTE din interiorul Grenfell Tower. Femeia şi cei doi copii ai ei au ARS DE VII în incendiu (VIDEO DRAMATIC)

Adio, cost suplimentar la telefon în UE! Roaming la tarife naţionale pentru cei care călătoresc. Atenţie, ce SUPRATAXE pot exista şi cine NU beneficiază de serviciu

SENTINŢĂ pentru Mitică Dragomir și Mircea Sandu, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Sorin Grindeanu a transmis un MESAJ pe Facebook, în urmă cu puţin timp: "Să nu vă fie frică..."