Antena Meniu Search
x

MOMENT DE GROAZĂ pentru un echipaj de Ambulanţă din Vaslui, care încerca să salveze o adolescentă: "au sărit cu iataganele"

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui care a fost agresat şi ameninţat cu cuţitele de către rudele unei adolsecente pentru care se solicitase sprijin medical.

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui care a fost agresat şi ameninţat cu cuţitele de către rudele unei adolsecente pentru care se solicitase sprijin medical.

Asistentul şi şoferul ambulanţei au abandonat maşina de serviciu şi au fugit pentru a scăpa de furia agresorilor.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut într-un cartier din oraşul Negreşti, în momentul în care echipajul medical intervenea în cazul unei adolescente de 16 ani, cu sângerări în zona vaginală. Deranjaţi de întrebările adresate la telefon de către dispecerul de serviciu, rudele tinerei i-au agresat pe asistentul şi şoferul maşinii de ambulanţă în momentul în care a ajuns la locul solicitării.

”Când au ajuns la locuinţa pacientei, rudele au sărit cu iataganele la echipajul medical, căutând-o în ambulanţă pe femeia din dispecerat care a cerut amănunte despre starea adolescentei. În acel moment, asistentul aflat în autosanitară a reuşit să iasă pe uşa din spate şi a fugit, la fel ca şi ambulanţierul aflat la volan, cei doi abandonând maşina de serviciu”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Pe acelaşi subiect

Cei doi angajaţi ai SAJ şi-au alertat colegii din dispecerat, aceştia cerând sprijinul Poliţiei şi al Jandarmeriei. Însoţiţi de forţele de ordine, asistentul medical şi şoferul autosanitarei au revenit la locuinţa adolescentei, pe care au preluat-o cu ambulanţa şi au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, niciunul dintre presupuşii agresori nu a mai fost găsit la locul incidentului.

”Ca urmare a conflictului spontan izbucnit între cadrele medicale şi patru persoane din localitatea Negreşti, se vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţări, respectiv loviri sau alte violenţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.

Asistentul medical implicat în incident a rămas şi el internat în spital în momentul în care a transportat-o pe adolescentă la unitatea medicală, în condiţiile în care a suferit un puseu de tensiune arterială.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » MOMENT DE GROAZĂ pentru un echipaj de Ambulanţă din Vaslui, care încerca să salveze o adolescentă: "au sărit cu iataganele"