Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanţe după busculada mortală de la Seul: ''Suntem alături de Coreea. Celor răniți - multă sănătate și putere''

Guvernul României și premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanțe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 13:14

Nicolae Ciucă, premierul României
Nicolae Ciucă, premierul României - Hepta

''Guvernul României este alături de Republica Coreea și de poporul coreean în aceste momente dureroase. Condoleanțe familiilor îndoliate! Celor răniți - multă sănătate și putere!'', se arată în mesajul postat pe Twitter de Guvern.

Bilanț dramatic după busculada de Halloween din Seul

O petrecere de Halloween din capitala Coreei de Sud s-a transformat într-un adevărat coşmar, după ce peste o sută de mii de oameni s-au îmbulzit pe o alee îngustă. În busculada care s-a creat la Seul, oamenii s-au călcat în picioare, mulţi au căzut şi n-au mai reuşit să se ridice, sufocându-se sub presiunea celorlalţi. Bilanţul provizoriu arată 153 de morţi, 19 dintre ei cetăţeni străini, şi 82 de răniţi, mulţi dintre ei în stare foarte gravă.

Poliția Metropolitană din Seul a anunțat că au fost confirmate identitățile aproape tuturor celor uciși în busclada de sâmbătă, potrivit CNN. Numărul persoanelor decedat se ridică la 153.  Cele trei cadavre care nu au fost încă identificate sunt toate tinere ale căror naționalități nu au fost încă verificate, au precizat autoritățile sud-coreene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanţe după busculada mortală de la Seul: ''Suntem alături de Coreea. Celor răniți - multă sănătate și putere''