Antena Meniu Search
x

Decizia parlamentarilor pentru ziua de debut a anului studențesc: și-au luat liber!

Dacă au avut liber pentru prima zi de şcoală, acum demnitarii şi-au luat liber şi pentru ziua de luni, când începe anul universitar.

Vezi și

Pe parlamentari îi oboseşte munca. Caută oportunităţi pentru noi zile libere, deşi muncesc doar până la mijlocul săptămânii şi sunt plătiţi cu 760 de lei pe zi! Dacă au avut liber pentru prima zi de şcoală, acum demnitarii şi-au luat liber şi pentru ziua de luni, când începe anul universitar.

Deşi programul oficial al parlamentarilor prevede activitate în comisiile de specialitate în zilele de miercuri şi joi, Parlamentul este pustiu!

Pentru un parlamentar, statul plăteşte, în fiecare lună, 40.000 de lei, iar cele mai mari sume le revin preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului. În timp ce un angajat munceşte.

Când sunt întrebaţi de program, parlamentarii se scuză uşor. Ca să îşi justifice activitatea în Parlament, în zilele când chiulesc de la comisii, aleşii îşi trec pe programul comisiilor permanente "studiu individual", adică. liber!

Liviu Dragnea spunea în urmă cu câteva luni că şi-ar dori să modifice programul din Parlament, şi să lase activitate în comisii în primele două zile din săptămână şi miercuri şi joi să fie zi de activitate în Plen. Însă, până la o modificare a programului, aleşii se bucură de foarte mulţi bani şi timp liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Decizia parlamentarilor pentru ziua de debut a anului studențesc: și-au luat liber!