Antena Meniu Search
x

Petre Daea: "Eu am ochi în frunte, nu în ceafă. Privesc doar spre viitor, nu spre trecut"

Petre Daea a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că el are ”ochi în frunte, nu în ceafă” şi priveşte doar spre viitor.

Cercetarea din domeniul agriculturii a fost serios afectată în ultimii ani, în condiţiile în care dezvoltarea centrelor de cercetare a fost ignorată, susţine ministrul Agriculturii, Petre Daea, în cadrul unei conferinţe de presă, care a precizat că el are ”ochi în frunte, nu în ceafă” şi priveşte doar spre viitor.

Daea a atras atenţia că, în opt ani, în perioada 2009-2017, nu au fost aplicate Hotărâri de Guvern pentru reorganizarea unităţilor de cercetare decât pentru trei unităţi din totalul de 52.

”Eu am ochi în frunte, nu în ceafă. Privesc doar spre viitor, nu spre trecut. (...) Toate unităţile de cercetare trebuiau reorganizate. În perioada 2009-2017, din 52 de unităţi, doar trei au avut HG. Cum vrei să meargă cercetarea, când vârful de lance al cunoaşterii este neutralizat de lipsa de interes?”, a afirmat Daea, la prezentarea bilanţului anual al Ministerului Agriculturii.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Petre Daea: "Eu am ochi în frunte, nu în ceafă. Privesc doar spre viitor, nu spre trecut"