Antena Meniu Search
x

Piedone nu poate candida pentru funcția de primar; decizia nu este definitivă

Judecătoria sectorului 4 a decis miercuri că fostul primar Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. Decizia nu este definitivă.

Judecătoria sectorului 4 a decis miercuri că fostul primar Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat. Decizia nu este definitivă. 

Judecătoria Sectorului 4 a decis respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia nefiind definitivă, fostul edil având 24 de ore la dispoziţie pentru a contesta hotărârea.

Biroul electoral a admis candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, din partea PPU-SL, după ce pe 19 aprilie magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că semnăturile de susţinere pe care le strânsese nu sunt valabile. Ulterior, Cristian Popescu Piedone a strâns alte semnături şi şi-a depus candidatura.

Biroul Electoral al Sectorului 4 a respins lista candidaţilor PPU-SL pentru Consiliul Local, deschisă de Cristian Popescu Piedone, pe motiv că acesta s-a înscris în partid după ce au fost strânse semnăturile necesare depunerii listei.

"Lista PPU(SL) a fost admisă în primă fază de biroul electoral al Sectorului 4 fără mine. Partidul a început să strângă semnături cu mult timp înainte, iar eu, fiind cap de listă, cum am ajuns acolo... O aberaţie. Am făcut contestaţie la Judecătoria Sectorului 4 şi în decursul zilei de joi se va pronunţa. Nu este nicio problemă. Intrarea mea în partid a fost pe 20 aprilie, iar pe 21 am fost şi desemnat ca şi candidat. Rămâne la opţiunea partidului până în ultima zi pe cine pune pe liste la consilii", a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Popescu Piedone.

Piedone este urmărit penal după tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat în noimebrie 2015 din funcţia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declanşate de tragedie, şi susţinea la aceea vreme că se retrage din viaţa politică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Piedone nu poate candida pentru funcția de primar; decizia nu este definitivă