Antena Meniu Search
x

Politicienii se dau in vant dupa sporturile extreme

Fie ca le place sa fie cu capul in nori, fie ca se simt bine pe val, politicienii pun pasiune. Macar in sporturile extreme, ca politica nu mai are demult adrenalina.

Vezi și

De la noii intrati in Parlament si pana la veteranii Radu Mazare sau Victor Ponta, politicienii se dau in vant, la propriu, dupa sporturile extreme.

Cu capul in nori, asa cum bine ii sta unui artist, Mihai Sturzu petrece mult timp la inaltime. Este inca novice in ale aviatiei, dar e elev silitor.

“Dupa ce am verificat ca nu are cum sa porneasca deloc avionul, facem o verificare simpla a structurii. Trebuie sa verific ca asta nu se deschide in timpul zborului”, explica Mihai procedurile inainte de zbor.

Pentru asta, insa, e nevoie de peste 100 de ore de studiu si de tot atatea de zbor. Iar la examenele finale mai pui si testul de curaj sau botezul: “Botezul aviatorilor presupune ca ceilalti colegi te iau si te dau cu fundul in ciulin”, spune tanarul deputat.

Junele din PSD are de la cine sa invete lectia adrenalinei. Are cativa maestri in partid: “E adevarat ca premierul Victor Ponta a participat la raliuri. I-am propus premierului sa zboare cu mine, dar a zis ca prima oara sa fac vreo 200-300 de ore de zbor si apoi zburam impreuna”.

Guvernarea l-a mai cumintit, dar premierul Victor Ponta continua sa fie un sportiv impatimit de adrenalina.

Cu capul in nori ii place si lui Radu Mazare sa fie si nici nu vrea sa se cuminteasca prea curand.

“Cel mai mult imi place sa ma dau cu zmeul. Toate astea se intampla cand e congres la partid, la Bucuresti si aia stau in costume si se bat pe functii. Eu, daca nu vreau functie, uite ce fac”, spune primarul Constantei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Politicienii se dau in vant dupa sporturile extreme