Antena Meniu Search
x

Premierul Florin Cîţu: "Salariul mediu net lunar a crescut mult mai rapid decât rata inflaţiei"

Premierul Florin Cîţu a lăudat joi, din nou, creşterea economică înregistrată de România după criza provocată de pandemia de coronavirus.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 08:43

Premierul Florin Cîţu promite o creştere economică fără precedent pentru România
Premierul Florin Cîţu promite o creştere economică fără precedent pentru România - Facebook Florin Cîţu
  • Premierul Florin Cîţu se laudă cu o creştere economică fără precedent.

De această dată, pornind de la o serie de date prezentate de reprezentanţii Institutului Naţional de Statistică şi cei ai Băncii Naţionale a României, premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze că "salariul mediu net lunar a crescut în 2021 mult mai rapid decât rata inflației".

Mai mult, conform unui anunţat postat pe pagina personală de Facebook, Florin Cîţu a ţinut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat lună de lună.

Florin Cîţu a tras şi o concluzie care a provocat reacţii mixte printre fanii săi: "Asta înseamnă că fiecare leu câştigat în plus de români are o valoare mai mare, cumpără mai multe bunuri".

Nu în ultimul rând, Cîţu nu a ezitat să-i atace pe rivalii de la Partidul Social Democrat susţinând că "aşa creşte puterea de cumpărare, ca să înţeleagă şi psd-iştii".

Pe acelaşi subiect

Reacţii mixte, după anunţul premierului Florin Cîţu

După cum spuneam, anunţul făcut de premierul Florin Cîţu a provocat reacţii mixte. Mulţi dintre susţinătorii premierului l-au acuzat că "tu ne crezi un popor de fraieri". De asemenea, mulţi i-au reproşat că informaţiile oferite sunt trunchiate, respectiv că premierul nu vorbeşte şi despre scumpirile în lanţ înregistrate la curent, gaze sau combustibili.

Pe de altă parte, au existat şi susţinători ai lui Cîţu care l-au felicitat pe premierul pentru succesul înregistrat şi i-au recomandat să ia şi alte măsuri precum listarea Hidroelectrica şi schimbarea legii offshore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Premierul Florin Cîţu: "Salariul mediu net lunar a crescut mult mai rapid decât rata inflaţiei"