Antena Meniu Search
x

PSD Constanţa îl susţine pe Liviu Dragnea şi face apel la unitatea partidului

Filiala PSD Constanţa a Partidului Social Democrat îl va susţine pe Liviu Dragnea în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD şi face apel la unitatea partidului.

PSD Constanţa îl susţine pe Liviu Dragnea şi face apel la unitatea partidului - Hepta

Filiala PSD Constanţa a Partidului Social Democrat îl va susţine pe Liviu Dragnea în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD şi face apel la unitatea partidului.

"Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, întrunit în şedinţa de astăzi a adoptat un mandat prin care domnul preşedinte Felix Stroe a fost mandatat să prezinte poziţia Organizaţiei PSD Constanţa în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care va avea loc în data de 21 septembrie 2018. Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa îl susţine în continuare pe domnul Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte ales al partidului şi face apel la unitate în jurul acestuia", a spus Lungoci.

El a precizat că pe lângă unitatea partidului este importantă şi continuare programului de guvernare.

"Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru şi continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români şi prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetăţeni şi pentru ţară. Aceasta este poziţia organizaţiei judeţene a PSD Constranţa", a mai spus secretarul executiv al organizaţiei. El a precizat că decizia a fost luată în unanimitate.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » PSD Constanţa îl susţine pe Liviu Dragnea şi face apel la unitatea partidului