Antena Meniu Search
x

Video PSD-iștii s-au distrat în Vama Veche. După o încălzire cu shoturi de tequila, politicienii din Opoziție au dansat toată noaptea în cluburi

În timp ce Puterea e măcinată de războaie interne, Opoziţia se distrează pe cinste. La propriu! Preşedintele PSD, fostul premier Sorin Grindeanu, baronul de Neamţ, Ionel Arsene, şi senatorul Vasile Dîncu au petrecut noaptea trecută în Vama Veche până s-au închis cluburile. Au băut shoturi, au dansat şi au ascultat muzică pe plajă. N-a fost totul numai distracţie, printre pahare şi-au amintit că sunt totuşi politicieni şi au trimis câteva săgeţi către premierul Florin Cîţu.

de Larisa Bernaschi

la 29.08.2021, 20:32

Vezi și

Tava plină-ochi cu shoturile de tequila a fost doar încălzirea pentru noaptea de pomină petrecută de social-democraţi în staţiunea Vama Veche. Fidel spiritului vamaiot, preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi-a suflecat mânecile cămăşii şi a împărţit generos paharele de băutură tuturor de la masă. Dar s-a văzut lipsa de exerciţiu. A înghiţit felia de lămâie cu totul, apoi a ciocnit cu fostul premier Sorin Grindeanu şi a dat paharul pe gât.

Cu zâmbetele până la urechi, social-democraţii s-au pozat şi şi-au dat check in în Vama Veche. N-au uitat că sunt totuşi liderii Opoziţiei. Iar dacă tot i-au luat-o înainte premierului şi au ajuns în staţiunea de pe litoral, au avut grijă să-l şi taxeze pentru greşelile tinereţii.

Grindeanu și Ciolacu, săgeți otrăvite către Florin Cîțu

Sorin Grindeanu a postat o fotografie însoţită de mesajul: nu vă urcaţi băuţi la volan, aluzie directă la Florin Cîţu, care a făcut două zile de închisoare pentru asta în Statele Unite. 

Pe acelaşi subiect

Iar Marcel Ciolacu l-a ironizat pe premier chiar cu versurile unei melodii apreciate de acesta, ”We will rock you” de la Queen. 

În replică, prim-ministrul le-a promis că vor rămâne în Opoziţie până în 2028.

PSD-iștii au petrecut într-un club în Vama Veche până s-a închis

Odată tranşată bătălia politică, a fost liber la distracţie. Marcel Ciolacu şi ceilalţi au luat-o agale la plimbare pe faleză. S-au oprit apoi într-un club din Vamă, unde au petrecut până s-a închis.

Intrigile, certurile şi vechile alianţe n-au mai contat. Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, senatorul Vasile Dîncu şi baronul PSD de Neamţ Ionel Arsene au dansat ca prietenii de-o viaţă.

În mijlocul distracţiei nu s-a mai văzut că partidul e în mijlocul unui scandal şi că Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu sunt în tabere opuse. Nu se înţeleg când să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Abia mâine au şedinţă ca să decidă. Dacă Ciolacu vrea să o depună la început de septembrie, Grindeanu ar vrea să mai aştepte după congresele PSD şi USRPLUS, ca Puterea să se mai erodeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PSD-iștii s-au distrat în Vama Veche. După o încălzire cu shoturi de tequila, politicienii din Opoziție au dansat toată noaptea în cluburi