Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Pădurarul bătut de hoții de lemne din Dâmbovița spune că polițiștii îi cunosc bine pe atacatori. Colegul victimei susține că agenții nu se implică

Pădurarul băgat în spital de hoţii de lemne a fost externat azi. A povestit echipei Observator că nu e prima oară când păţeşte aşa ceva şi că poliţia îi cunoaşte foarte bine pe atacatori şi ştie cât sunt de violenţi. De altfel, un alt pădurar spune că au făcut deja multe reclamaţii în privinţa hoţilor, iar că poliţia a fost martoră deseori la bătăi, dar fără să se implice cumva.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 29.08.2021, 20:04

Vezi și

Pădurarul bătut de hoţii de lemne a fost azi externat din spital. ”Am dureri groaznice așa, mă dor picioarele”. Abia poate vorbi şi recunoaşte că nu pentru el se teme cel mai mult.

Pădurar: ”De familie mi-e teamă mai mult, că ei rămân acasă tot timpul, am copii. Mi-au amenințat băiatul acum vreo lună, două, că îmi omoară băiatul”.

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: ”Vă e teama să vă mai întoarceți să vă faceți jobul?”

Pădurar: ”Nu, de ce să-mi fie teamă, e serviciul meu, trebuie să merg înainte”.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii sunt acuzați că nu intervin în apărarea pădurarilor

Un coleg de-al lui, pădurar şi el, spune că joi, în dimineaţa incidentului, au avut un pont că mai mulţi hoţi încarcă patru căruţe cu lemne în pădure. Au anunţat poliţia şi împreună cu agenţii au mers să verifice.

Colegul pădurarului agresat: ”Când ne-au văzut au început să sară la noi, cu poliţia de faţă, să ne ameninţe, mi-au pus mâna în gât, unul dintre ei a spus bă, de mine nu scapi, te omor. Auzi, domnule polițist, cu dumneavoastră de față ajungem să ne amenințe nemernicii aștia? A sărit la bătaie la pădurar, a luat o șipcă și a început să-l bată. Și el să țipe, scoate, domnule, pistolul”.

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: ”Păi și poliția ce a făcut?”

Colegul pădurarului agresat: ”Nu a făcut nimic, practic s-a uitat, a participat, ca şi dvs, cum vă uitați la mine”.

Până la urmă, hoţii au lăsat lemnele în pădure, dar l-au ameninţat pe pădurar că vor regla conturile mai târziu. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Iar poliţiştii ridică din umeri.

”Daca nu a venit să reclame, de unde să știm că îl amenință. Ei s-au mai ciondănit pe pădure”.

Doar că ambii pădurari spun că au depus plângeri, şi în ziua incidentului, şi în alte ocazii.

Colegul pădurarului agresat: ”I-am prins de nenumărate ori la pădure. Au recunoscut că au furat, au plătit amenda și la final au amenințat că mă omoară, că îmi taie capul”.

Ministrul Mediului vrea pedepse mai mari pentru hoții de lemne care se ating de pădurari

Ministrul Mediului a reacţionat pe Facebook. Spune că hoţii de lemne au demonstrat că nu au nicio limită, iar pedepsele vor fi sporite pentru cei care atacă pădurarii. 

Soţia victimei se teme însă că răzbunarea nu s-a terminat.

Poliţia Dâmboviţa spune că trei suspecţi au fost reţinuţi timp de 30 de zile şi dă asigurări că a deschis o anchetă şi ca să verifice acuzaţiile pădurarilor că agenţii n-ar fi intervenit, deşi au fost martori la agresiunea din pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Pădurarul bătut de hoții de lemne din Dâmbovița spune că polițiștii îi cunosc bine pe atacatori. Colegul victimei susține că agenții nu se implică