Antena Meniu Search
x

Senatul, de la Crin, la Călin

Primul şi-a făcut bagajele. Două sacoşe din plastic i-au fost suficiente lui Crin Antonescu să-şi ia lucrurile pe care le avea în biroul de şef al Senatului.

Vezi și

A mai luat cu el computerul personal şi o imprimantă pe care le-a dus la grupul PNL. Al doilea, Călin Popescu Tăriceanu se pregăteşte de instalare. 

Crin Antonescu nu a mai vrut să rămînă nicio secundă în plus în fostul său birou de la Senat. Oricum, de multe ori anunţase că nu ţine cu dinţii de funcţie.

Aşa că încă de dimineaţă, de când primii angajaţi veniţi la serviciu au deschis uşa biroului, i-au găsit lucrurile strânse, gata să fie luate. De altfel nici nu erau multe. Câteva hârtii şi mărunţişuri care au încăput în două pungi, computerul personal şi o imprimantă. Crin Antonescu nu a mai trecut pe la fostul birou dar s-a adresat din nou colegilor de la tribuna Senatului.

Cîteva zeci de minute mai tîrziu, cu votul a 93 de senatori, Călin Popescu Tăriceanu a fost ales noul preşedintele Senatului şi s-a aşezat în fotoliul lăsat liber de Crin Antonescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Senatul, de la Crin, la Călin