Antena Meniu Search
x

Elena Udrea poate fi ARESTATĂ din nou! 170 voturi "pentru" şi 118 "împotriva"

Elena Udrea poate fi ARESTATĂ din nou. Deputaţii au votat în favoarea cererii de încuviinţare a arestului preventiv în cazul acesteia

Vezi și

Deputatul Elena Udrea a ajuns luni la Parlament, unde urmează să fie dezbătute și votate cele două cereri ale DNA de începere a urmăririi penale și arestare preventivă în cazul său pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul "Gala Bute"

18: 20 Elena Udrea poate fi ARESTATĂ din nou. Deputaţii au votat în favoarea cererii de încuviinţare a arestului preventiv în cazul acesteia

170 au votat "pentru" şi 118 "împotrivă".

UPDATE 17: 40 Cererea DNA privind începerea urmăririi penale a deputatului Elena Udrea în dosarul Gala Bute, în care este acuzată de noi infracțiuni, a fost aprobată luni de Camera Deputaților, cu 218 voturi ''pentru'' și 76 ''împotrivă'.

UPDATE 16:30 În sală sunt prezenți 204 deputați.

La ședință participă și Elena Udrea, care-și va susține punctul de vedere referitor la acuzațiile care i se aduc de către procurorii anticorupție. Aceasta se află din 17 februarie în arest la domiciliu, măsură luată în dosarul Microsoft, însă ÎCCJ i-a admis cererea de a lua parte la ședința de luni a plenului Camerei.

Întrebată de jurnaliști dacă are emoții cu privire la votul de azi, Elena Udrea a spus: "După experiența de data trecută, ce emoții pot să mai am?'".

Elena Udrea a precizat că în declarația pe care o va susține în plen le va spune parlamentarilor "lucruri pe care ei deja le știu, dar lucruri de care se tem".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Elena Udrea poate fi ARESTATĂ din nou! 170 voturi "pentru" şi 118 "împotriva"