Antena Meniu Search
x

Un senator USR a adormit în Parlament: "Mă oboseşte această procedură"

În timp ce ţara arde, un senator USR, vicepreşedinte al Senatului chiar, şi-a luat o pauză de somn. În Parlament. Mihai Goţiu a adormit în timp ce aleşii discutau despre bugetul ţării.

Vezi și

În timp ce ţara arde, un senator USR, vicepreşedinte al Senatului chiar, şi-a luat o pauză de somn. În Parlament. Mihai Goţiu a adormit în timp ce aleşii discutau despre bugetul ţării.

-Este ruşinos ca la 100 de ani de la Marea Unire să nu avem bani, buget pentru a lega şi cele trei provincii istorice prin autostrăzi.

Discuţiile despre bugetul pe autostrăzi l-au obosit pe senatorul Mihai Goţiu. Atât de tare încât a adormit în fotoliu. 

Imediat ce s-a trezit, parlamentarul a venit cu explicaţia.

Pe acelaşi subiect

-Mă oboseşte această procedură în care apro... Aprobarea bugetului e o cacialma. Aşa, am zis că mai bine mă odihnesc un pic, decât să particip la cacialmaua asta.

Apoi, explicaţiile au început să se nuanţeze... ca în politică.

-Nu dormeam în Parlament. Aţipisem şi pe acele imagini nu cred că se văd mai mult de două sau trei secunde de picoteală.

Senatorul USR susţine că s-a odihnit puţin după ce săptămâna trecută, a stat peste noapte în Parlament, în semn de protest faţă de Ordonanţa 13. 

-Sunt obosit pentru că sunt mai multe zile în care am dormit doar o oră sau două pentru că au fost atât pregătirea amendamentului.

Picoteala a fost subiect de glume pentru ceilalalţi aleşi.

-Eu v-aş propune să vorbim mai încet, să nu-l trezim pe colegul nostru, Goţiu.

Goţiu a fost ales senator anul trecut. Şi, apoi, vicepreşedinte al Senatului. În tot acest timp, nu s-a făcut remarcat, deşi susţine că a luat de mai multe ori cuvântul în plen. Cu toate acestea, parlamentarul se plânge că munceşte prea mult.

Senatorul filmat în timp ce... aţipea primeşte o indemnizaţie lunară de 19.500 de lei brut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Un senator USR a adormit în Parlament: "Mă oboseşte această procedură"