Antena Meniu Search
x

Video Vicepreşedintele CJ Vaslui, jigniri repetate la adresa unui jurnalist. L-a înjurat timp de 40 de minute pentru un articol care nu fusese încă publicat

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dan Marian, i-a adresat cuvinte grele unui reporter de la ziarul Vremea Nouă, care îl sunase pe fiul său și să-i ceară un punct de vedere referitor la amenda de 20.000 de lei primită de acesta de la Poliţia Economică la clubul unde îşi desfăşoară activitatea. 

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 13:56

Dan Marian, vicepreşedintele CJ Vaslui, l-a jignit în mod repetat pe un jurnalist de la Vremea Nouă
Dan Marian, vicepreşedintele CJ Vaslui, l-a jignit în mod repetat pe un jurnalist de la Vremea Nouă - Facebook Dan Marian

Un control efectuat de Poliţia Economică Vaslui, la sfârşitul săptămânii trecute, s-a încheiat cu o amendă usturătoare pentru Călin Marian, fiul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dan Marian.

Jurnaliştii de la Vremea Nouă l-au contactat pe Călin Marian, care a declarat că va contesta în instanţă amenda primită pentru clubul Empire.

Problemele au apărut 5 minute mai târziu, când reporterul Vremea Nouă a primit un telefon de la Dan Marian, care a lansat mai multe acuzaţii şi injurii la adresa acestuia şi a redacţiei ziarului.

"Lasă-mă, uăi, cu «domnu’ vicepreședinte»­­. Eu nu te-am sunat în calitate de vicepreședinte acum. Eu te-am sunat în calitate de părinte, în momentul ăsta, chiar dacă copilul este major. (...) Te-am sunat să te iau anticipat la p**ă!", a declarat Dan Marian, conform înregistrării efectuate de jurnalist.

Pe acelaşi subiect

Dan Marian l-a ameninţat pe jurnalist că îl dă în judecată

Dan Marian a acuzat ziarul Vremea Nouă că pune presiune pe fiul lui şi i-a ameninţat pe jurnalişti că îi dă în judecată dacă vor publica un articol în care să lege numele copilului de al său.

“O să plătești din buzunarul tău pentru că ai executat ordinele sacului de c**at”, i-a spus Dan Marian jurnalistului de la Vremea Nouă. “Umflatu’ ăla, dacă nu are orgasm sexual”, “pe tine te f**e grija de copilul meu?”, “șantajiști ordinari”, “te iau anticipat la p**ă”, “băi, ești prost”, “sac de c**at”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de vicepreședintele CJ Vaslui. 

Discuţia dintre cei doi a durat peste 40 de minute. Dan Marian a subliniat în mai multe rânduri că nu sună în calitate de vicepreşedinte al CJ, chiar dacă jurnalistul i-a atras atenţia că această disociere nu este posibilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Vicepreşedintele CJ Vaslui, jigniri repetate la adresa unui jurnalist. L-a înjurat timp de 40 de minute pentru un articol care nu fusese încă publicat