Antena Meniu Search
x

Video Virgil Popescu, agresat fizic de George Simion în Parlament: "Eşti un hoţ!"; Ministrul Energiei: "Eşti un prost"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat de George Simion în Parlamentul României, în timpul discursului la moţiunea simplă împotriva sa. Liderul AUR l-a luat de gât pe ministru, forţând preşedintele de şedinţă să convoace de urgenţă Biroul Permanent şi să închidă şedinţa.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 17:29

Vezi și

În timp ce ministrul Virgil Popescu îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa, George Simion a început să strige din sală ”Hoţule!”. 

Ministrul şi-a înrerupt discursul şi a spus: ”Domnule preşedinte, pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin, să iefinească gazul? Că văd că pe domnul Simion îl preocupă alte lucruri”

În acel moment, Simion a venit la tribună şi l-a luat de gât pe ministru, ţipând la el: ”Eşti un hoţ!”, ”Eşti un hoţ”.

Ministrul Energiei l-a făcut prost pe George Simion

Pe acelaşi subiect

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Daniel Suciu, a făcut apel în repetate rânduri ca George Simion să ia mâna de pe ministrul Energiei şi a făcut apel la chestori să îl îndepărteze pe liderul AUR.

”La Rusia cu dumneavoastră!” a strigat şi Virgil Popescu.  

Simion a revenit şi l-a luat iar de gât pe Virgil Popescu, strigând în continuare că "este un hoţ", iar ministrul Energiei i-a replicat: Eşti un prost!

Preşedintele de şedinţă a chemat liderii de grup la el şi pe George Simion, după care a închis şedinţa.

”Stimaţi colegi, e pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru, în timp ce îşi susţine discursul, este agresat fizic. În aceste condiţii eu nu pot să continui şedinţa. Convoc şedinţa Biroului Permanent. Declar şedinţa închisă”, a spus Suciu. 

Conform informaţiilor Observator, în Biroul Permanent se discută dacă va mai fi dezbătută sau nu moţiunea şi ce propuneri există pentru regulament astfel încât să fie sancţionate astfel de derapaje.

George Simion a scris ulterior pe Facebook explicând că a strigat "unui hoţ că este hoţ" de la Tribuna Parlamentului, întrebându-şi urmăritorii dacă a greşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Virgil Popescu, agresat fizic de George Simion în Parlament: "Eşti un hoţ!"; Ministrul Energiei: "Eşti un prost"