Antena Meniu Search
x

Video Analize gratuite în cabinetele mobile de la Crucea Roşie. Într-un an, Caravana de Sănătate va ajunge în 14 judeţe

O veste utilă şi bună. Începând de joi, 8 iunie 2023, puteţi face consultaţii şi analize gratuite în cabinete mobile. Crucea Roşie a scos pe stradă Caravana de Sănătate care, în decurs de un an, va străbate 14 judeţe din toată ţara.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.06.2023, 13:40

Vezi și

"Prima oprire a Caravanei Sănătăţii va fi la Galaţi, acolo unde timp de o lună, de luni până vineri, sunt aşteptaţi toţi cei care vor să-şi facă un set de analize gratuite. Apoi, cele şase cabinete mobile vor pleca în alte 13 judeţe ale ţării. Medicii şi asistenţii vor face un chestionar pacienţilor şi apoi un set de analize, iar în funcţie de rezultat îi vor redirecţiona către medicii specialişti, dacă va fi nevoie de controale mai amănunţite​", spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Ce analize putem face gratuit

"Vorbim de analize de sânge, EKG, dar şi cabinete mobile de pediatrie sau stomatologie pentru copii. Este cea de-a doua ediţie a caravanei, iar anul trecut au beneficiat de aceste servicii gratuite peste 10.000 de persoane", adaugă Cosmina Balint, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sanatate » Analize gratuite în cabinetele mobile de la Crucea Roşie. Într-un an, Caravana de Sănătate va ajunge în 14 judeţe