Antena Meniu Search
x

Autorităţile ar putea lua decizia în cazul declarării epidemiei de gripă. 43 de oameni şi-au pierdut viaţa

Potrivit datelor furnizate de Institutului Naţional de Sănătate Publică, virusul s-a extins dincolo de estimările oficiale. 43 de oameni şi-au pierdut viaţa şi aproape 120 de mii au fost diagnosticaţi cu infecţii respiratorii grave.

Vezi și

Potrivit datelor furnizate de Institutului Naţional de Sănătate Publică, virusul s-a extins dincolo de estimările oficiale. 43 de oameni şi-au pierdut viaţa şi aproape 120 de mii au fost diagnosticaţi cu infecţii respiratorii grave. În timp ce spitalele sunt supraaglomerate, farmaciile nu mai fac faţă cererilor pentru medicamente antivirale şi măşti de protecţie.

În farmaciile din Constanţa cu greu se mai găseşte o mască de protecţie. Speriaţi de virusul gripal care a ucis şi doi constănţeni, oamenii au căutat în farmacii antiviralele recomandate de medici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Specialiştii în boli infecţioase susţin că, în acest sezon, virusul gripal e mult mai periculos. Şi-a modificat structura şi generează infecţii severe. Cei mai vulnerabili sunt copii, bătrânii dar şi cei care suferă deja de alte boli cronice. Medicii avertizeată că vaccinarea antigripală rămâne principala metodă de prevenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Autorităţile ar putea lua decizia în cazul declarării epidemiei de gripă. 43 de oameni şi-au pierdut viaţa