Antena Meniu Search
x

În plină epidemie de coronavirus, voluntarii îi ajută pe bătrâni

Epidemia de coronavirus a scos la iveală şi lucruri bune în ţara noastră. De exemplu, oameniI din mai multe oraşe ale ţării, s-au oferit să dea o mână de ajutor bătrânilor.

de Redactia Observator

la 18.03.2020, 12:31

Vezi și
  • Acţiuni caritabile sunt şi în Reşiţa.
  • Sportivii au dat încălţămintea cu crampoane pe biciclete.

Epidemia de coronavirus a scos la iveală şi lucruri bune în ţara noastră. De exemplu, oameniI din mai multe oraşe ale ţării, s-au oferit să dea o mână de ajutor bătrânilor.

Aşa că voluntarii sunt la dispoziţia acestora şi îi ajută cu diverse cumpărături, atunci când au nevoie, pentru a nu se mai expune virusului. Iniţiativa a ajuns şi în mediul online, acolo unde a primit sute de aprecieri.

Voluntarii din Timişoara au fost la cumpărături. Medicamentele, dar şi produsele alimentare de care au atât de mare nevoie bătrânii au fost livrate chiar la uşile acestora.

Acţiuni caritabile sunt şi în Reşiţa, acolo unde mai mulţi tineri s-au mobilizat să îi ajute pe cei în vârstă, ca ei să nu fie expuşi riscului de infectare cu noul coronavirus.

Iar în Prahova sportivii au dat încălţămintea cu crampoane pe biciclete. Tot pentru mişcare, dar şi cu o cauză nobilă. Devin voluntari, pentru toţi aceia care sunt autoizolaţi la domiciliu, de teama răspândirii virusului.

Cei care cunosc bătrâni cu asemenea nevoi îi pot informa că există persoane ce îi pot ajuta. Voluntarii au luat măsurile necesare de siguranţă şi igienă, astfel încât orice pericol de contactare al virusului să fie eliminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sanatate » În plină epidemie de coronavirus, voluntarii îi ajută pe bătrâni