Antena Meniu Search
x

Video Criză de medicamente în plin val de viroze. Camerele de gardă sunt pline, medicii se plâng că nu mai au paturi pentru a interna bolnavii

Sunt cozi la Camerele de Gardă ale spitalelor. Suntem în plin val de viroze, gripă, răceli şi  tot soiul de alte virusuri. Ar fi cozi şi în farmacii pentru tratamente doar că... avem o criză de antivirale. Nu mai găsim medicamente.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 03.01.2024, 14:23

Vezi și

Cea mai mare problemă este în spitalele de pediatrie. Medicii spun că găsesc cu greu paturi pentru pacienţii care au nevoie de internare, dar şi personal care să se ocupe de toţi copiii. Asta în timp ce la Camerele de Gardă este din ce în ce mai aglomerat. Vorbim în primul rând despre infecţia cu gripă, infecţia cu Sars-Cov2, dar şi tot felul de viroze respiratorii specifice acestei perioade.

Medicii se aşteaptă la un val care va creşte în perioada următoare. Ce e de făcut? În primul rând să anunţăm medicul de familie încă de la primele simptome şi doar dacă acestea se agravează să mergem la Camera de Gardă. Nu e târziu nici să ne vaccinăm antigripal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sanatate » Criză de medicamente în plin val de viroze. Camerele de gardă sunt pline, medicii se plâng că nu mai au paturi pentru a interna bolnavii