Antena Meniu Search
x

Video Cum reintrăm în formă după o vacanță la "all inclusive". Sfaturi de la antrenorii de fitness și nutriționiști

Soare, relaxare, şi mâncare la discreţie. Este opţiunea multor români, care bifează "All inclusive" atunci când merg în vacanţe. "Mâncarea e foarte multă, într-adevăr, dar de foarte proastă calitate. În general, la micul dejun îţi dă ouă, cremwursti, deci mâncare nesănătoasă", explică o turistă.

de Sorin Tanţoş

la 03.08.2022, 08:47

Vezi și

"Dar este sănătos să mănânci atât de mult la all inclusive?"

"Normal că nu."

"Ţi se dă mai mult decât poţi duce!"

Kilogramele în plus, o problemă după vacanța de vară

Pe acelaşi subiect

Aşa se face că mulţi turişti se întorc din vacanţe mai voluminoşi ca atunci când au plecat. 

Liviu Todoran, specialist în alimentație publică: "Nu ce mănânci ci foarte important este cât mănânci. Totul trebuie să fie ponderat, să nu existe o supradozare pentru că este all inclusive, pentru că văd să gust şi din asta şi din aia."

"Mai ales cînd este pusă în faţa ta şi este şi gratis...îţi dai seama că îl tentează pe om." 

Pofticioşii care au uitat să numere caloriile din farfurie pot apela la antrenorii de fitness. Aceştia ştiu exact ce exerciţii le trebuie pentru a reveni în formă. 

Ioana Şulea, antrenoare de fitness: "Unul dintre exerciţiile recomandate în cardio este banda, putem alege varianta de mers înclinat sau chiar de alergare."

Iar cu puţin efort, burta poate bate în retragere. Ioana Şulea: "Facem diverse abdomene, se pot face la aparat, pe sol cu diverse mingi, gantere diverse accesorii,  mie personal îmi place din atârnat". 

Pe lângă orele de sport, nutriţioniştii recomandă şi mesele la ore regulate, cu mai multe legume în perioada în care dorim să slăbim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » Cum reintrăm în formă după o vacanță la "all inclusive". Sfaturi de la antrenorii de fitness și nutriționiști