Antena Meniu Search
x

Focar de coronavirus depistat la Spitalul Județean Târgu Jiu

E focar de coronavirus în cel mai mare spital din județul Gorj. Șase angajați ai unității medicale, în frunte cu managerul, au fost testați pozitiv pentru Covid 19. Aflat într-o vizită-fulger în Iaşi, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, sâmbătă, că dacă situaţia o impune, va face ordine în spital cu armata.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 22:02

Vezi și
  • Șase angajați ai spitalului sunt pozitivi.
  • Sunt internați la boli infecțioase.

NELU TĂTARU, Ministrul Sănbătății: Acolo avem o adiminstraţie locală care este în subordonarea noastră. În zilele următoare o să numim un management. Decomandată, avem suplinirea locală. Luni o să încercăm să numim un management. Aşteptăm propunerile comunităţii locale. Dacă se impune, militarizăm!

Vorbim, în acest moment, de șase angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu care au fost testați pozitiv pentru noul tip de coronavirus. Printre aceștia, chiar directorul unității medicale, directorul de îngrijiri și un medic urolog.

Toți sunt internați în secția de Boli Infecțioase a spitalului, cu simptome ușoare. Alti 100 de angajați sunt izolați la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică Gorj a propus Ministerului Sănătății o nouă conducere pentru ca activitatea unității spitalicești să nu fie blocată. 59 de persoane din Gorj au fost depistate cu virusul Covid 19 până în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Focar de coronavirus depistat la Spitalul Județean Târgu Jiu