Antena Meniu Search
x

Hala Obor închisă, după ce OPC a găsit pește stricat și marfă depozitată în beci cu șobolani

Condiţii revoltătoare în Piaţa Obor din Capitală! Carne pusă în lăzi pe ciment, peşte alterat şi lactate ţinute în căldură au descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorului, în timpul unor razii fulger.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 00:49

Vezi și

Condiţii revoltătoare în Piaţa Obor din Capitală! Carne pusă în lăzi pe ciment, peşte alterat şi lactate ţinute în căldură au descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorului, în timpul unor razii fulger. Iar reporterii Observator au coborât în beciul infestat de şobolani unde vânzătorii ţineau marfa. Autorităţile au confiscat tone de produse şi au pus lacăt pe hala veche din Obor.

Carne, ouă şi lactate alterate erau depozitate în subsolul infestat de șobolani, spun inspectorii ANPC, care au făcut în zori o vizită-surpriză în piața Obor. În subsol, printre gunoaie, au găsit lăzi goale şi ambalaje, semn că marfa a ajuns deja pe tarabe. Iar la suprafaţă, au descoperit peşte putrezit, pregătit pentru vânzare.

ANPC a decis să închidă hala Obor, de unde inspectorii au confiscat tone de marfă, pe care urmează să o distrugă.

În speranţa că vor scăpa de sancţiuni, mulţi comercianţi au vrut să le-o ia înainte celor 40 de comisari care au făcut controlul.

Piața Obor era monitorizată de inspectorii de la protecția consumatorului încă din luna aprilie. Hala va fi redeschisă abia după ce va fi igienizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Hala Obor închisă, după ce OPC a găsit pește stricat și marfă depozitată în beci cu șobolani