Antena Meniu Search
x

Numărul cazurilor noi de coronavirus e în creștere în România

Numărul cazurilor active de coronavirus creşte iar în România, în apropierea noilor măsuri de relaxare. Este a treia zi consecutiv cu peste 200 de cazuri, după câteva săptămâni de scădere continuă.

Maria Rohnean
de Maria Rohnean

la 14.06.2020, 00:26

Vezi și
  • 171 de pacienți sunt la ATI.
  • 2000 de persoane sunt în carantină.

275 de persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore cu COVID 19. Pare că avem un nou salt, mai ales că numărul testelor procesate se menţine constant. Sunt şi veşti bune:  aproximativ 200 de persoane au fost declarate vindecate şi au părăsit spitalele unde erau internate.

Au fost înregistrate şi 14 decese, 4 dintre acestea la persoane cu vârsta sub de 60 de ani. Toate aveau alte boli asociate.

171 de persoane sunt în stare gravă, internate la Terapie Intensivă, o cifră care a rămas constantă.

Scade şi numărul celor izolaţi la domiciliu cu 800 de cazuri, iar numărul lor este de aproximativ 100 de mii în prezent. 2000 de oameni sunt în acest moment în carantină.

Autorităţile ne transmit în continuare că nu am scăpat de virus, este nevoie de prudenţă atunci când ieşim din casă iar regulile de igienă trebuie să rămână aceleaşi pentru a evita o nouă creştere bruscă a numărului de îmbolnăviri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sanatate » Numărul cazurilor noi de coronavirus e în creștere în România