Antena Meniu Search
x

Obezitatea la copii este în creștere. Sfaturi pentru o mâncare cât mai sănătoasă cu Anamaria Gudu

În România, unul din patru copii este supraponderal sau obez. Sunt cifre îngrijorătoare, oficiale, confirmate de nutriţionişti. 

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 13:55

Vezi și

În România, unul din patru copii este supraponderal sau obez. Sunt cifre îngrijorătoare, oficiale, confirmate de nutriţionişti. Acum, dacă vă număraţi printre părinţii care au constatat deja că cei mici au mai multe kilograme decât ar trebui, ar fi bine să începeţi schimbarea obiceiurilor alimentare cu voi înşivă.

Asta recomandă specialiştii. Nu le puteţi cere celor mici să renunţe la snacksuri, dacă voi înşivă ronţăiţi din când în când chipsuri în faţa lor. Adică puteţi, dar n-ar fi corect. Evident, copiilor le va fi mai uşor să accepte lipsa preparatelor care îi îngraşă prin puterea exemplului.

Colega noastră, Anamaria Gudu, mamă a doi copii minunaţi, nu doar că ne vorbeşte despre acest subiect, dar ne şi găteşte ceva sănătos în materialul prezentat în Observatorul orei 12. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sanatate » Obezitatea la copii este în creștere. Sfaturi pentru o mâncare cât mai sănătoasă cu Anamaria Gudu