Antena Meniu Search
x

Ministrul Tătaru, despre sistemul medical: "Luna septembrie, de mare provocare şi preocupare. Se simte oboseala"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a precizat că sistemul medical românesc simte oboseala și suprasolicitarea, după lunile de pandemie. În septembrie, spune el, va exista o mare provocare.

De Cristian Ionescu la 08.09.2020, 22:07
Luna septembrie, una foarte importantă în pandemie, pentru România
Nelu Tătaru avertizează despre problemele din sistemul medical românesc - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Luna septembrie va reprezenta o mare provocare pentru sistemul medical românesc
  • Printre factorii de risc, redeschiderea anului școlar, a restaurantelor și alegerile

"Ce a însemnat sistemul medical în această perioadă. A fost un sistem medical pe care cred că îl ştiam toţi, dar ne-am obişnuit cu dânsul. Dacă în primă fază eram toţi aşezaţi, în faza în care ne aflăm astăzi deja se simt oboseala, se simte suprasolicitarea. Luna septembrie pentru noi este o lună de mare provocare şi de mare preocupare. Avem mai mulţi factori de risc", a declarat ministrul Tătaru.

Ministrul a invocat drept factori de risc relaxările unor măsuri restrictive precum deschiderea restaurantelor la interior, redeschiderea cinematografelor, dar şi deschiderea anului şcolar, campania electorală şi alegerile ori aglomerarea mijloacelor de transport în comun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Ministrul Tătaru, despre sistemul medical: "Luna septembrie, de mare provocare şi preocupare. Se simte oboseala"

Breaking News

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care...

Scandal de corupție în Parlamentul European. O vicepreședintă a fost reținută într-un dosar în care ar fi implicat și Qatarul