Antena Meniu Search
x

Val de viroze la Timișoara. Medicii abia mai fac față cazurilor și avertizează: Numărul îmbolnăvirilor va atinge apogeul în următoarele 2 săptămâni

Şcolile s-au redeschis după vacanţa de iarnă în plin val de viroze şi boli respiratorii. Aşa că medicii se aşteaptă ca numărul îmbolnăvirilor să crească vertiginos în următoarele două săptămâni. Acum, doar la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara sunt de șase ori mai multe cazuri faţă de perioada dinaintea sărbătorilor.    

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.01.2024, 17:06

Vezi și

Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara este plin până la refuz de pacienții care au făcut complicații din cauza problemelor respiratorii. La fel și sălile de așteptare, sunt supra-aglomerate.

Cadrele medicale cu greu reușesc să se împartă între bolnavi, iar numărul paturilor este suplimentat de la o zi la alta, dar chiar și așa abia se mai găsește unul liber. Sunt de șase ori mai multe cazuri de viroze și gripe sau chiar Covid față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Medicii spun că în următoarele două săptămâni, numărul pacienților care cer ajutorul din cauza acestor probleme de sănătate va atinge apogeul și este, practic, efectul școlii care a început luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sanatate » Val de viroze la Timișoara. Medicii abia mai fac față cazurilor și avertizează: Numărul îmbolnăvirilor va atinge apogeul în următoarele 2 săptămâni