Antena Meniu Search
x

Video 1 mai se simte cel mai bine în Vama Veche. Tinerii s-au distrat până în zori: "Vama are ceva al ei special"

Distracția a fost fără margini, noaptea trecută, și în Vama Veche, unde tradiția de 1 Mai a fost respectată întocmai. Tinerii au cântat și au dansat fără rețineri până în zori, pe plaja plină până la refuz. Cei prezenți au simțit din plin gustul libertății și spiritul de Vamă. Petrecăreții n-au ratat nicio ocazie de a-și crea amintiri pe ritmurile antrenante ale muzicii.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 07:47

1 mai se simte cel mai bine în Vama Veche. Tinerii s-au distrat până în zori: "Vama are ceva al ei special"

Veniți din toate colțurile țării în căutarea distracției, tinerii adunti pe plaja din Vama Veche s-au bucurat pe deplin de viața de noapte de la malul mării. Au cântat până au răgușit, și au dansat cât să topească tot dorul de Vamă adunat până acum. Până și vremea a ținut cu ei. Într-o atmosferă exact ca în cele mai memorabile nopți de vară, energia a fost la cote maxime. Iar pentru că cele mai frumoase amintiri se scriu alături de prieteni, unii au ales chiar să își serbeze ziua de naștere împreună cu cei dragi sub cerul liber, cu nisipul sub tălpi, și sunetul valurilor în surdină.

Alexia a împlinit ieri 19 ani, iar prietenii ei n-au ratat ocazia de a-i oferi o zi de naștere de neuitat: au ridicat-o în aer fix de 19 ori. Motivele de distracție sunt cu atât mai multe acum, cu cât, pentru ei, urmează o etapă unde nu mai încape loc de glumă. Vama Veche dă dovadă că este, într-adevăr, stațiunea care nu doarme niciodată. O zic chiar cei veniți să petreacă aici până la epuizare. "Vama are ceva al ei special. Asta este, pur şi simplu, esenţa pe care toată lumea trebuie să o înţeleagă. Vama este diferită", spune un tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » 1 mai se simte cel mai bine în Vama Veche. Tinerii s-au distrat până în zori: "Vama are ceva al ei special"