Antena Meniu Search
x

96 de profesori, elevi si parintii lor sunt urmariti penal in dosarul spagii la Bacalaureat

Bacalaureat ca in acest an nu am mai avut niciodata in Romania. 96 de profesori, elevi si parinti sunt urmariti penal in dosarul spagii la Bac. Dosarul a ajuns pe masa procurorilor

Vezi și

S-a inceput urmarirea penala. De acum incolo, procurorii vor cauta dovezi in sustinerea acuzatiilor. Au indicii ca s-ar fi savarsit aceste infractiuni deoarece au anumite probe care au declansat urmarirea penala.

10 profesori sunt urmariti penal pentru constituirea unui grup infractional organizat si trafic de influenta. Printre acestia se afla si Dumitru Otilia, inspector scolar, care a fost si presedintele comisiei de evaluare la nivel judetean. De asemenea, alti 86 de parinti, alaturi de elevi, care au fost pusi sub invinuire pentru cumparare de influenta.

Examenele ar fi fost platite cu sume intre 100-300 de euro. Copiii treceau pe lucrari diferite semne pe care profesorii le recunosteau, iar notele erau mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » 96 de profesori, elevi si parintii lor sunt urmariti penal in dosarul spagii la Bacalaureat