Antena Meniu Search
x

A castigat cursa dupa un accident

Viteza l-a aruncat in afara soselei, dar nu i-a taiat drumul spre victorie! Un pilot de raliuri a pierdut controlul masinii si a ajuns in decor. Si-a revenit dupa accident si a terminat cursa. Nu oricum, ci pe primul loc

Vezi și

Un fluier nervos ii alunga pe spectatori de langa masina. Daca ar fi urmarit raliul din acea curba, accidentul se incheia tragic.

Bolidul rosu vine cu viteza, franeaza tarziu si ajunge in decor. Starneste un nor de praf in jurul lui si, dupa ce se ridica pe doua roti din cauza impactului, aterizeaza fortat. Un mic obstacol s-a asezat in fata unui pilot cu experienta: un bolovan.

Dupa ce se asigura ca pilotul nu este ranit, mai multi spectatori imping bolidul spre cei mai apropiati mecanici. Masina e mai usoara cu o bucata de caroserie, cazuta la impact. Spectacolul e complet, atunci cand se incheie cu bine.

Locul I este castigat de Valentin Baciu, nimeni altul decat pilotul bolidului accidentat, un veteran al raliurilor si unul dintre cei mai buni soferi din Hunedoara. A avut de infruntat alti 40 de piloti, care au trecut linia de sosire cu masina intreaga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » A castigat cursa dupa un accident