Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A castigat cursa dupa un accident

Viteza l-a aruncat in afara soselei, dar nu i-a taiat drumul spre victorie! Un pilot de raliuri a pierdut controlul masinii si a ajuns in decor. Si-a revenit dupa accident si a terminat cursa. Nu oricum, ci pe primul loc

de Redactia Observator

la 13.05.2013 , 19:48

Un fluier nervos ii alunga pe spectatori de langa masina. Daca ar fi urmarit raliul din acea curba, accidentul se incheia tragic.

Bolidul rosu vine cu viteza, franeaza tarziu si ajunge in decor. Starneste un nor de praf in jurul lui si, dupa ce se ridica pe doua roti din cauza impactului, aterizeaza fortat. Un mic obstacol s-a asezat in fata unui pilot cu experienta: un bolovan.

Dupa ce se asigura ca pilotul nu este ranit, mai multi spectatori imping bolidul spre cei mai apropiati mecanici. Masina e mai usoara cu o bucata de caroserie, cazuta la impact. Spectacolul e complet, atunci cand se incheie cu bine.

Vezi și

Locul I este castigat de Valentin Baciu, nimeni altul decat pilotul bolidului accidentat, un veteran al raliurilor si unul dintre cei mai buni soferi din Hunedoara. A avut de infruntat alti 40 de piloti, care au trecut linia de sosire cu masina intreaga.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » A castigat cursa dupa un accident