Antena Meniu Search
x

În cea mai geroasă noapte din acest an, în România, o femeie a murit îngheţată pe marginea drumului

A fost cea mai geroasă noapte din acest an, iar cea care vine se anunţă şi mai rece.

Vezi și

A fost cea mai geroasă noapte din acest an, iar cea care vine se anunţă şi mai rece. În Rădăuţi, mercurul a coborât în termometre până la minus 21 de grade Celsius. În Bistriţa, unde au fost doar minus 14 grade, o femeie a murit îngheţată pe marginea drumului.

Băutura caldă şi hainele groase sunt scutul oamenilor din piaţă, în faţa gerului de crapă pietrele. La staţia meteo din Botoşani, abia s-a putut vedea mercurul din termometre. Zăpada îngheţată se sparge sub paşii meteorologului. "Conform cronometrului ăstuia, sunt minus 21. 20,9 mai bine zis. Până acum e cea mai scăzută."

În Rădăuţi a fost minima absolută a acestui an. Minus 21,3 grade Celsius. Ger a fost şi la Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe sau Vaslui. 

Frigul extrem a făcut o victimă în judeţul Bistriţa-Năsăud. O femeie în vârstă de 85 de ani a fost găsită fără suflare, pe marginea drumului, în comuna Matei. 

Gerul din zori a dat bătăi de cap în special şoferilor. Umrează încă o noapte de îngheţ, în mai multe zone din ţară.

Însă de mâine, se încalzeşte. În doar câteva ore, trecem de la ger, la temperaturi de până la 10 grade în Banat şi Crişana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » În cea mai geroasă noapte din acest an, în România, o femeie a murit îngheţată pe marginea drumului