Antena Meniu Search
x

A fost chef mare la festivalul CibinFest, în Piaţa Mare din Sibiu. La eveniment a participat şi Carmen Iohannis

S-a dat "cep" primului butoi de bere şi încep astfel patru zile de distracţie cu iz bavarez, CibinFest. Conform tradiţiei, prima halbă de bere a umplut-o consulul onorific al Austriei. La eveniment a fost prezentă şi Carmen Iohannis.

Vezi și

S-a dat "cep" primului butoi de bere şi încep astfel patru zile de distracţie cu iz bavarez, CibinFest. Conform tradiţiei, prima halbă de bere a umplut-o consulul onorific al Austriei. La eveniment a fost prezentă şi Carmen Iohannis. Prima Doamnă a petrecut alături de un grup de prieteni, într-o lojă rezervată special pentru ea. 

Atmosfera bavareză s-a instalat în cortul uriaş de 2400 de metri pătraţi, odată ce a fost deschis primul butoi de bere. Deschiderea oficială a CibinFest s-a făcut în prezenţa consulului onorific al Austriei, a primarului din Sibiu şi a viceconsulului Germaniei. Şi soţia preşedintelui a lăsat deoparte regulile de protocol şi s-a distrat alături de prieteni pe ritmurile muzicii germane.

Carmen Iohannis a recunoscut că nu a participat niciodată la celebrul Oktoberfest din Landul Bavaria, însă a fost încântată de petrecerea din România.

Prima Doamnă a lăsat să se înţeleagă că nu putea lipsi de la un festival al berii, mai ales că în familia prezidenţială este o băutură foarte apreciată. 

Sărbătoarea berii ţine până duminică seara. Organizatorii speră ca în acest an să depăşească cei 100.000 de litri de bere consumaţi la ediţia trecută. Un pahar de bere costă 5 lei, iar o porţie de mâncare cu specific bavarez începe de la 25 de lei. Accesul la eveniment este gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A fost chef mare la festivalul CibinFest, în Piaţa Mare din Sibiu. La eveniment a participat şi Carmen Iohannis