Antena Meniu Search
x

A început minivacanţa de 1 decembrie! Şi marea evadare la munte. Pentru români, urmează patru zile de distracţie

E miercuri seară, startul minivacanţei de 1 decembrie! Timp de patru zile, România se mută la munte. Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt deja teritoriu ocupat.

Vezi și

E miercuri seară, startul minivacanţei de 1 decembrie! Timp de patru zile, România se mută la munte. Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt deja teritoriu ocupat. Se anunţă petreceri inedite, mese îmbelşugate şi mişcare cât cuprinde pe pârtiile de schi. Reporterii Observator au surprins deja atmosfera primei vacanţe de iarnă.

Patru zile de distracţie. Aproape o sută de ore de petrecere. Zeci de mii de oameni sărbătoresc România la munte. În staţiunile de pe Valea Prahovei, se fac ultimele retuşuri. Pe pârtiile acoperite deja de 40 de centimetri de zăpadă naturală, se învârt utilajele.  

Iar unde nu e destulă zăpadă, distracţie se pregăteşte cu tunul. Pensiunile sunt pregătite ca la carte. Camerele decorate, mesele aliniate. Tone de mâncare românească se prepară pentru turişti.

Cine nu şi-a rezervat până acum vacanţa, are şanse mici să mai găsească locuri libere. Dar poate să încerce. 

Non-stop va răsuna şi muzica. Maratonul distracţiei a început. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » A început minivacanţa de 1 decembrie! Şi marea evadare la munte. Pentru români, urmează patru zile de distracţie