Antena Meniu Search
x

A murit inainte de externare! O femeie s-a stins dupa ce ar fi capatat o infectie in spitalul din Ploiesti

Au venit sa o externeze pentru ca medicii spuneau ca se simte bine, dar in aceeasi zi, au primit vestea ca a murit. Rudele unei femei din Ploiesti nu inteleg ce s-a intamplat

Vezi și

Un pacient aflat in coma e la mana asistentelor. Iar mana lor e mai dibace, doar atunci cand familia isi deschide buzunarul. Medicul ridica din umeri. Familia nu mai poate decat sa se intrebe. La 52 de ani, Mariana s-a stins in spital. Un atac cerebral a tintuit-o la pat iar neglijenta infirmierelor i-a adus zeci de rani pe corp si o infectie intraspitaliceasca. “Mama trebuia intoarsa la fiecare doua ore, in urma escarelor care i-au aparut si au trecut si opt ore fara s-o intoarca. Iti dau o lista, de la branule pana la antibiotic”, spune fata pacientei.

Un lucru cat se poate de normal la Spitalul Judetean din Ploiesti. Desi platesc asigurari de sanatate, pacientii de la Spitalul Judetean din Ploiesti nu primesc nici macar o banala branula. Costa doi lei si bolnavul e nevoit s-o cumpere de la magazinul din curtea spitalului. “Nu e o obisnuinta a spitalului, dar o pacienta care a stat o luna jumatate e posibil ca anumite medicamente sa lipseasca”, a declarat Florin Puscariu, directorul medical al Spitalului Judetean Prahova.

Conducerea spitalului spune totusi ca va restitui familiei banii cheltuiti pe medicamente si materiale sanitare. Nu este primul caz in care pacientii din spital arata cu degetul personalul medical. In martie, reporterii Observator au aratat ca bolnavii sunt fortati sa dea spagi serioase pentru pentru a fi operati sau tratati. Tot atunci oamenii s-au plans ca au fost nevoiti sa isi cumpere chiar si ata pentru interventiile chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A murit inainte de externare! O femeie s-a stins dupa ce ar fi capatat o infectie in spitalul din Ploiesti