Antena Meniu Search
x

Video Bătrână din Mureș, ucisă după ce i-a împrumutat bani unui tânăr

Crimă cumplită în localitatea mureşeană Iernut. O bătrână de 76 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel pe care l-ar fi împrumutat cu o sumă de bani. După gestul necugetat, individul a fugit de la locul faptei. A fost depistat ulterior în trafic de către poliţişti. Informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 21.11.2020, 10:37

Vezi și
  • Tânărul de 27 de ani a fost prins și va ajunge în fața magistraților
  • Cele mai importante știri alei zilei, la Observator 19

Femeia l-ar fi împrumutat pe presupusul criminal cu 1.500 de lei, iar, când bătrâna i-ar fi cerut banii înapoi, individul ar fi trecut la gestul necugetat. Crima a avut loc chiar în casa femeii, în timp ce într-o altă cameră se afla soţul bolnav al victimei.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureş: Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut au fost sesizaţi că o femeie, din localitate, a fost agresată fizic, prezentând o plagă la nivelul gâtului.

Imediat după ce şi-a lăsat victima fără suflare, atacatorul a fugit de la locul faptei fiind prins, la scurt timp, în trafic de către poliţişti.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: La scurt timp de la comiterea faptei, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţistii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reuşit blocarea în trafic şi prinderea bărbatului bănuit de comiterea faptei de omor calificat, un tânăr, de

Tânărul a fost imediat încătuşat, iar în momentul de faţă se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bătrână din Mureș, ucisă după ce i-a împrumutat bani unui tânăr