Antena Meniu Search
x

Accident CUMPLIT în judeţul Botoşani. Şoferul s-a izbit de o dubă, apoi a intrat în maşina Poliţiei Rutiere. Ce făceau agenţii în momentul impactului

Un şofer din Botoșani s-a izbit cu maşina chiar de un autoturism prevăzut cu radar, al Poliţiei Rutiere. Oamenii legii supravegheau traficul şi căutau să-i sancţioneze pe vitezomani. Nu s-au aşteptat nicio clipă să se trezească cu unul dintre cei vizaţi izbindu-se de ei.

Un şofer din Botoșani s-a izbit cu maşina chiar de un autoturism prevăzut cu radar, al Poliţiei Rutiere. Oamenii legii supravegheau traficul şi căutau să-i sancţioneze pe vitezomani. Nu s-au aşteptat nicio clipă să se trezească cu unul dintre cei vizaţi izbindu-se de ei, scrie adevarul.ro.

Şoferul a reuşit totodată performanţa de a se izbi de o dubă, dar şi de maşina Poliţiei cu radar. Povestea a ieşit la iveală, însoţită şi de un video preluat de camerele de luat vederi, care arată cum goneşte şoferul botoşănean chiar în preajma radarului şi cum îşi sfârşeşte cursa direct în dubă şi în maşina Poliţiei.

Accidentul a avut loc în oraşul Flămânzi. Dumitru L. conducea un Volkswagen către municipiul Botoşani. Deşi a fost avertizat de ceilalţi şoferi că se apropie de o maşină cu radar care supraveghează traficul, botoşăneanul nu a luat piciorul de pe pedala de acceleraţie. Şi-a continuat cursa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident CUMPLIT în judeţul Botoşani. Şoferul s-a izbit de o dubă, apoi a intrat în maşina Poliţiei Rutiere. Ce făceau agenţii în momentul impactului