Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Accident cumplit în judeţul Covasna: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Lupta medicilor de a salva victimele, surprinsă în imagini de un alt şofer

Accident cumplit în judeţul Covasna, unde două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru au fost rănite, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:10 pe DN11, la ieșirea din localitatea Sântionlunca spre Ozun.

De Monica Palade la 27.06.2021, 17:08
Vezi și

„La data de 27.06.2021, în jurul orei 13.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 11, la ieșirea din localitatea Sântionlunca spre Ozun a avut loc un accident de circulație. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că două autoturisme au intrat în coliziune. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor patru ocupanți ai autoturismelor”, a anunţat IPJ Covasna.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, iar circulația a fost deviată prin municipiul Sfântu Gheorghe, pe DN 13E, respectiv DJ103B, din Ozun, mai informează poliția.

Au rămas încarcerate şi nu au răspuns manevrelor de resucitare

Două persoane au rămas încarcerate în urma accidentul frontal, fiind în stare de inconștiență. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate. Momentul intervenţiei medicilor a fost surprins în imagini de un participant la trafic aflat pe un alt drum lateral.

Pe acelaşi subiect

„Au fost șase persoane implicate, dintre care, într-un autoturism au fost două persoane încarcerate, inconștiente, plus încă două, pe bancheta din spate, conștiente. S-a intervenit pentru descarcerarea celor două persoane, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din nefericire, nu au avut rezultat și medicul a declarat decesul celor două victime. Celelalte două, plus alte două persoane din al doilea autoturism, au fost asistate medical și transportate două la UPU Brașov și două la Sfântu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

După aproape două ore, traficul a fost reluat.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit în judeţul Covasna: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. Lupta medicilor de a salva victimele, surprinsă în imagini de un alt şofer