Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT PE AUTOSTRADĂ. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi un picior într-un accident are nevoie de AJUTOR!

Imre Janko, bărbatul care şi-a pierdut soţia, dar şi un picior în urma unui groaznic accident rutier produs pe autostrada A4, centura ocolitoare a Constanţei, are nevoie de ajutor. Prietenii bărbatului şi colegii acestuia au lansat un apel pe Facebook pentru a-l ajuta pe Imre, acesta fiind în continuare internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 11.08.2017, 10:09

Imre Janko, bărbatul care şi-a pierdut soţia, dar şi un picior în urma unui groaznic accident rutier produs pe autostrada A4, centura ocolitoare a Constanţei, are nevoie de ajutor.

Prietenii bărbatului şi colegii acestuia au lansat un apel pe Facebook pentru a-l ajuta pe Imre, acesta fiind în continuare internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Angajat al clubului Sportiv Junior din Braşov, Imre Janko a fost la un pas de moarte pe 3 august, atunci când a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea pe autostrada A4.

Autoturismul a lovit un parapet metalic care s-a desprins şi a străpuns autoturismul, retezând efectiv picioarele şoferului şi a soţiei acestuia care se afla pe scaunul din dreapta.

Pe acelaşi subiect

Copilul în vârstă de 6 ani a fost salvat de agentul de poliţie Aurelian Coliş care a reuşit să îl scoată din autoturism şi să îl resusciteze. De asemenea, poliţistul erou a improvizat două garouri dintr-o curea şi o eşarfă şi a oprit astfel hemoragia celor răniţi.

"Din păcate, tragediile nu ocolesc nici lumea fotbalului... Imre Ianko. Numele lui nu spune mare lucru, însă pentru copiii de la Club Sportiv Junior Brasov era ca un al doilea tată. Echipele de pitici născuți în 2008 și 2009 lucrau sub îndrumarea lui Imre, cel care a fost încadrat în corpul de antrenori al clubului în urmă cu aproape un an. Chiar dacă nu a jucat fotbal, pasiunea lui Imre l-a îndreptat către meseria de antrenor de copii, directorul tehnic al clubului, Radu Turdean, spunând despre el că era mereu preocupat să aprofundeze detaliile meseriei. Din păcate, nenorocirea a tăbărât asupra lui și a familiei sale...

Nu vreau să vă dau detalii despre accidentul în care a fost implicat pe Autostrada Soarelui. A fost groaznic... Imre este internat acum La Spitalul Județean Constanța, medicii de acolo reușind să îi salveze un picior. Celălalt picior i-a fost amputat. Soția lui a decedat... Băiatul lor de 6 ani a fost cruțat de răni serioase, dar trauma psihică va rămâne pe veci. Imre și băiețelul său au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Donațiile se pot face în conturile de mai jos, conturile familiei, deschise pe numele Janko Zamfirita.

Lei: RO29BRDE080SV62002720800

Euro: RO73BRDE080SV62002810800

Dumnezeu să-ți dea putere, Imre!", se arată în postarea clubului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT CUMPLIT PE AUTOSTRADĂ. Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi un picior într-un accident are nevoie de AJUTOR!