Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Galaţi, după ce o maşină a urcat pe trotuar şi a lovit în plin trei pietoni

Accident extrem de grav în Galaţi, unde o maşină ajunsă pe trotuar a lovit în plin trei persoane aflate pe trotuar. Victimele sunt două femei, de 47 și 63 de ani și un bărbat, de 53 de ani, care au primit îngrijiri la faţa locului, fiind ulterior transportate la spital.

de Monica Palade

la 06.04.2021, 12:12

Vezi și

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 9.00, pe strada Traian Vuia, într-o intersecţie extrem de circulată şi din primele cercetări se pare că șoferul mașinii a încercat să evite o autoutilitară, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns pe trotuar, oprindu-se într-un chioşc.

A fugit de la locul accidentului

Şoferul care i-a lovit pe cei trei a fugit de la faţa locului şi a fost ulterior identificat în persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galați.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje medicale, polițiști și pompieri. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Galaţi, după ce o maşină a urcat pe trotuar şi a lovit în plin trei pietoni