Antena Meniu Search
x

Accident grav într-o intersecţie din Galaţi!

O maşină de lux a lovit în plin un microbuz care transporta cinci oameni şi l-a răsturnat peste un gard. Impactul violent a fost urmat de o scurgere puternică de gaze, după ce o conductă principală a fost fisurată.

Vezi și

Mai multe echipaje de medici au sărit în ajutorul victimelor şi au transportat doi oameni cu răni serioase la spital. Şoferul care a provocat accidentul a avut timp să iasă din maşină şi să se facă nevăzut.

Cei cinci pasageri au avut nevoie de ajutorul câtorva martori ca să iasă din microbuzul răsturnat. Doi dintre ei pierduseră mult sânge când medicii au ajuns la locul accidentului. O ambulanţă i-a dus în grabă spital.

Ceilalţi trei au scăpat cu răni uşoare. Autocarul îi transporta pe toţi către serviciu, când au fost loviţi de o maşină de lux şi aruncaţi în gardul unui localnic. Vecinii i-au dat de veste omului că o conductă care îi alimenta casa cu gaze a fost fisurată în impact.

Protejat de airbag, şoferul care a provocat accidentul a coborât pe proprile picioare din maşină şi a plecat fără să se intereseze de starea celorlaţi oameni.

Poliţiştii încearcă să afle identitatea bărbatului ca să-i poată întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Accident grav într-o intersecţie din Galaţi!