Antena Meniu Search
x

Accident grav la Craiova: O masina a lovit o ambulanta si a ricosat intr-un pieton

Un sofer din Craiova este cautat de politisti dupa ce a trecut pe rosu, a lovit o ambulanta, a accidentat un pieton si a fugit de la fata locului. In salvare se aflau doi pacienti care, din fericire, nu au fost raniti grav

Vezi și

Era ora 11. Bulevardul 1 Mai, in intersectia semaforizata de la Spitalul Judetean Craiova. Soferul ambulantei, care aducea la dializa doi pacienti de la Cosoveni, spune ca totul s-a petrecut atat de repede incat n-a avut timp sa evite impactul. Pacientii din ambulanta sunt teferi, o ambulanta i-a preluat si i-a dus mai departe, la spital.

O alta salvare a dus-o tot la spital si pe tanara lovita in timp ce astepta sa traverseze strada. Fata a fost supusa mai multor investigatii, dupa ce le-a spus medicilor ca are dureri puternice de cap. Disperat, tatal copilei a ajuns si el la locul accidentului. “Trecea pe trecerea de pietoni sa vina acasa. Fusese la spital si se ducea in stratie sa ia autobuzul 26. Masina sau salvarea, nu stiu care au dat in ea, rau”, a spus parintele.

Martorii sustin ca soferul vinovat ar fi disparut de la fata locului. Mi mult, acesta si-ar fi scos, mai intai, toate actele din torpedo si a luat-o la fuga printre masini.

Exista date si indicii despre persoana care a parasit locul accidentului. “Avea un 1,80 metri, tricou albastru, pantaloni trei sferturi si adidasi verzi”, a spus un martor.

Politistii incearca, acum, sa-l identifice pe soferul vinovat. Au organizat deja mai multe filtre in oras. Individul se va alege cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident grav la Craiova: O masina a lovit o ambulanta si a ricosat intr-un pieton