Antena Meniu Search
x

Accident grav în Olt, o tânără de 19 ani a murit pe loc. Șoferul s-a izbit cu mașina de un cap de pod

Un accident grav a avut loc joi pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, din județul Olt. O tânără de 19 ani a murit după ce șoferul, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un cap de pod.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2020, 19:37

Accident grav în Olt, o tânără de 19 ani a murit pe loc
Accident între localitățile Brebeni și Schitu din Olt - IPJ Olt
  • Tânăra de 19 ani, din Slatina, nu a putut fi salvată
  • Șoferul a fost transportat la spital, conștient

În accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani. Din primele informații obținute de polițiștii de la Biroul Rutier Slatina, șoferul, din comuna Șerbănești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina s-a izbit puternic de un cap de pod, fiind proiectată într-o râpă.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.

Echipajele medicale au găsit o tânără de 19 ani în stop cardio-respirator și au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima avea leziuni grave și nu a putut fi salvată.

"Din păcate, pasagera de 19 ani din municipiul Slatina și-a pierdut viața. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Șoferul autoturismului a fost dus la UPU Slatina, conștient, politraumatizat în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Olt, o tânără de 19 ani a murit pe loc. Șoferul s-a izbit cu mașina de un cap de pod