Antena Meniu Search
x

Accident la Iasi! Tramvai lovit de TIR

Au fost clipe de groaza pentru calatorii care circulau cu tramvaiul, in centrul Iasilor. Un TIR care a virat brusc a ramas blocat pe sine, iar vatmanul nu l-a putut evita. Si el, si o pasagera au ajuns la spital.

Vezi și
Noroc ca in tramvai erau putini calatori, atunci cand a avut loc accidentul. Si ca remorca TIR-ului era goala. Vatmanul si o femeie s-au ales insa cu rani la picioare. Si au fost dusi de urgenta la spitalul Sfantul Spiridon. In zona, au aparut imediat pompierii.  “Exista pericol de explozie, intrucat motorina scursa din rezervorul TIR-ului s-a scurs pe carosabil”, a declarat capitanul Silvia Bolohan, purtator de cuvant ISU Iasi.

Pericolul a trecut. Dar panica a ramas. La fel si urmele impactului.

In incercarea de a evita o alta masina, soferul TIR-ului a tras de volan. Si s-a trezit pe contrasens. Doar cabina a trecut. Remorca autotrenului a ramas blocata pe sine, iar vatmanul nu a putut opri.

Pentru ca a bagat doi oameni in spital, soferul TIR-ului va fi tras la raspundere. Si daca va fi gasit vinovat, tot el va trebui sa plateasca 5.000 de euro, cat costa reparatiile la vagonul de tramvai.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident la Iasi! Tramvai lovit de TIR